hits

God Jul! På etterskudd :)

For her på bloggen har det vært rolig en stund nå. Men ikke i denne magen! Lille Frø har full julefest der inne, spesielt i kveld.

Det er merkelig. Den følelsen av å selv sitte stille og samtidig kjenne et nytt liv som boltrer seg inni deg. Som hopper og spretter, sparker, bokser, tumler og hikker. Det er da det virkelig går opp for en at det er lite menneske der inne. Helt utrolig!

Har hatt en herrrrrrlig jul, med stort behov for avslapping og hvile av bekken og en stadig voksende mage. Og ikke minst, tid med vår lille familie på tre, enn så lenge. 10 uker igjen til vi er fire, og jeg prøver å nyte de gode stundene med Lille My som min foreløpig eneste ene.

Fortsatt God Jul folkens, og Godt Nytt år! For de av dere som følger med for logopedbiten; Beklager, mye om gravidlivet for tiden. Men stay tuned, denne Logopedmammaen har ikke sagt sitt siste ord om språket! :)

#logopedmamma #medhjerteforspråket #logoped #mamma #mammablogg #mammalivet #gravid #gravidlivet #30uker #30ukerpåvei #10ukerigjen #treblirtilfire #julepysj #jul #fullfestimagen

Gravidushumør og juleforberedelser

Nå er jeg inne i den 28. uken av svangerskapet allerede, og jeg begynner å merke det på humøret for å si det sånn..

 

I gravidappen min i dag, står det som følger:

"Kjenner du at hormonene herjer i kroppen din og kanskje går utover humøret? Veksler det fra latter til gråt, sinne og opprømthet fortere enn du klarer å henge med? Hormonene kan være vanskelig å bli klok på, men samtidig er de utrolig viktige".

 

Jeg sendte disse ordene til min mann, sammen med meldingen: "Se!!! Hormonene mine er UTROLIG viktige, selv om vi ikke blir klok på dem :)"

 

Hvorpå jeg fikk denne meldingen: "Haha. Du er søt <3"

 

Og sånn er egentlig hverdagen for tiden. Jeg griner, kjefter, ler, er lykkelig og nitrist på en og samme dag. Jeg hisser meg opp og angrer skikkelig etterpå. Jeg sa til min mann at jeg selv merker hvor usjarmerende jeg kan være innimellom, og at jeg ikke liker det jeg heller. Da sa han at jeg ikke skulle være så hard mot meg selv. Jeg ruger jo tross alt på det Lille Frøet vårt <3

 

Denne har i alle fall gjort meg lykkeligere og gravidlivet litt bedre:

 


 

Oh yeah! Det er en OnePiece, og den har deilig plass til magen min og den strammer ikke noen steder. Min mann påstår at OnePiecen ikke er det mest sexy plagget på jord, men det tror jeg ikke noe på. Jeg føler meg suuuuuperfin, så den blir på! Har bestilt meg en til i dag faktisk, så jeg har en å bytte til når denne er på vask ;)

 

Ut over det, går det fremover med juleforberedelser. Pakkene har begynt å pakke seg inn:

  

Pepperkakehus er bakt og pyntet med presisjonshånd: 

Og en og annen julepynt er satt opp: 

Det begynner å se ut som juuuuuuuuuul :)

Deilig!

 

 

#logopedmamma #medhjerteforspråket #gravidhumør #gravidhormoner #onepiece #mamma #mammablogg #gravid #graviduke28 #uke28 #gravidlivet

 

Kan denne pølseputa virkelig være min reddende engel?

  

På grunn av bekkenplagene er jeg desperat etter ting og tang som kan hjelpe eller lindre plagene.

Det har gått greit om natta fram til for noen uker siden. Fram til da, har det holdt med en ekstra pute mellom beina, men da magen min nå ble ENDA større inn mot 3. trimester, kjente jeg at jeg tippet bekkenet over til den ene siden når jeg sov. Og våknet opp med vondt. Vondten varte gjennom hele dagen, og det er ikke så mye en kan gjøre for å endre på det når det først har "satt seg" gjennom en hel natt.

 

Så var jeg på besøk en dag hos ei gravid venninne, og på sengen hennes ligger det en lang, rar, pølsepute. Lovordene haglet om denne puta, men da jeg hørte prisen tenkte jeg at jeg sikkert kunne klare meg uten.

 

Men fra jeg så den, har jeg omtrent ikke klart å tenke på annet!

 

Derfor bestemte jeg meg for å komme meg på butikken og kjøpe min egen BB HUG ME- pute. Dette er en pute som er utviklet i samarbeid mellom tre norske kvinnelige kiropraktorer. Idéen kom etter at disse damene i årevis har arbeidet med kvinner med bekkenplager i forbindelse med graviditet. Kiropraktorbehandling lindrer, men samtlige spurte om hvilke hjelpemidler som fantes på markedet, som kunne brukes hjemme. Det viste seg at det var ingenting, og vips! BB Hug ME- puten ble født!

 

Du kan lese mer om puten, historien, forhandlere og erfaringer fra andre graviduser på BB Hug Me sin hjemmeside.

 

Den er svindyr! Har betalt 1400 kroner for den fra min egen lomme (ikke noe spons her i gården, nei..), men den er virkelig verdt hver eneste krone!

Endelig sover jeg godt igjen, og jeg våkner opp UTEN vondt. Puta er lang og formbar, og gir derfor støtte for trette føtter, vondt bekken, voksende mage, stiv nakke OG hvile for hodet mitt! Helt fantastisk!

 

Den skal definitivt også tas i bruk til amming når Lille Knott er født. Jeg fikk aldri dreisen på bruken av ammepute med Lille My, men da hadde jeg bare den klassiske, stive halvmåneputa med store isoporkuler. Den smatt fra meg da jeg forsøkte, og jeg forkastet den etter et par- tre forsøk. Resultatet ble konstant stiv nakke, vond rygg og slitne armer.

 

Noe sier meg at det blir annerledes denne gangen, med min nye BB Hug Me- pølsepute i hus.

 

Ja, jeg tror faktisk den er min reddende engel denne gangen!

Håper andre med bekkenplager der ute, kommer til å elske pølseputa si like mye som jeg gjør :)

 

 

Happy friday! :)

 

 

#logopedmamma #medhjerteforspråket #gravidlivet #mammalivet #mamma #mammablogg #gravid #gravidblogg #uke26 #26uker #bekkenløsning #bekkenvondt #bbhugme #bbhugmepute #bbhugmeammepute #minreddendeengel

 


 

  • Les innlegget
  • Les innlegget
  • Les innlegget